Cautare

5520 de rezultate pentru "anasi costel comuna bogata judetul bacau" (4.52 secunde)
Sa inteleg, asadar, ca in ciuda eforturilor depuse de dumneavoastra, in calitate de parlamentar, nu ati reusit totusi sa ajutati cu nimic judetul Constanta din cauza guvernantilor? ... "Orasul si judetul Constanta sunt inexistente pe harta pentru actualii guvernanti" Rep.:
Astfel, in comunele Bucerdea Granoasa din judetul Alba, Crivat din judetul Calarasi si Barbulesti din judetul Ialomita vor fi organizate alegeri locale partiale pentru consiliile locale si primari.
Dupa aproximativ doua luni de munca asidua, Inspectoratul de Concurenta este la un pas de terminarea studiului "Mediul de Afaceri in judetul Constanta". Realizarea acestui studiu a avut la baza datele provenite din raportarile de bilant ale agentilor economici din judetul Constanta.
Ministrul economiei si finantelor, Varujan Vosganian, a declarat sambata, la Timisoara, in cadrul unei conferinte de presa, ca in judetul Timis indicatorii nivelului de trai sunt cu aproape 40 la suta mai mari decat cei din alte judete ale tarii.
Astfel, pentru Programul destinat sprijinirii dezvoltarii IMM-urilor prin fonduri in limita sumelor platite pentru profitul brut reinvestit au fost depuse, din judetul Constanta, un numar de 9 dosare, alte 5 dosare ale posibililor beneficiari constanteni fiind trecute pe lista de asteptare a acestui program.
Cele mai multe suspendari de activitate s-au inregistrat in Capitala (17.197 societati, in crestere cu 1228%), judetul Cluj (6.770 societati, in crestere cu 2259%), judetulBrasov (cu 5.330 societati, mai mult cu 1054%), judetul Bihor (4.658 societati, in crestere cu 1437%) si judetulTimis (4.168 societati, in crestere cu 1202,5%), arata datele ONRC.
In judetul Prahova, va ploua in Barcanesti, Berceni, Brazi, Gorgota, Poienarii Burchii, Puchenii Mari, Rafov, Șirna, Tinosu, Valea Calugareasca; Nu scapa de ploi torentiale din oamenii din localitatile Maracineni, Sapoca, Vernesti, judetul Buzau.
Stefan de 27 de ani din Judetul Ilfov, cunoscut cu antecedente penale, - G. Jenel de 41 de ani din Judetul Ilfov, cunoscut cu antecedente penale, - R. Tudor de 37 de ani din Judetul Ilfov, cunoscut cu antecedente penale, - Z.
In judetul Arad ninge abundent, iar traficul rutier se desfasoara ingreunat, din cauza carosabilului alunecos.
Carmen Dinu) Moneda comuna a Europei, euro, implineste 20 de ani, ea fiind lansata la acel moment de 11 state membre ale UE impreuna cu politica monetara comuna sub supravegherea Bancii Centrale Europene.
Insotit de secretarul de stat in Ministerul Administratiei si Internelor, Victor Paul Dobre, ministrul transporturilor, constructiilor si turismului, Radu Berceanu, a sosit ieri in judet pentru a transa situatia creata in ultimele zile in comuna Rast.
Daca, in privinta incalzirii centrale, foarte putine dintre localitatile judetului indeplinesc conditiile impuse de lege, comuna Poiana Mare ar putea fi din nou propusa pentru a deveni oras deoarece, conform datelor furnizate de Directia Regionala de Statistica Dolj, are o populatie de aproape 12.000 de locuitori.
Turul doi al alegerilor pentru desemnarea primarului din comuna doljeana Seaca de Padure s-a desfasurat in aceeasi nota de duminica trecuta.
Formatiunea condusa la Galati de Adrian Smarandoiu a organizat la finele saptaminii trecute un miting impotriva primarului si viceprimarului de Cosmesti, care, in opinia becalistilor, se opun ideii ca echipa de fotbal Steaua Cosmesti, patronata de Catalin Burduja, seful penegistilor din aceeasi comuna, sa evolueze pe terenul pe care joaca Unirea Cosmesti.
Comuna Saraiu s-ar putea mandri cu un Camin pentru batrani de 16 locuri, pentru locuitorii din comuna. ... Tot pentru copii, mai bine zic pentru incalzirea unitatilor de invatamant din comuna, administratia locala din Saraiu vrea sa achizitioneze instalatii pentru producerea energiei electrice.
Comisia comuna permanenta a Parlamentului privind Statutul deputatilor si senatorilor, organizare si functionarea sedintelor comune ale Camerei Deputatilor si Senatului are in componenta 7 membri - :PSD - senator Toni Grebla, deputat Gabriel Vlase, deputat Anghel Stanciu;
Comuna Sadova este in pericol de a pierde un proiect in valoare de un milion de euro pentru alimentarea cu apa a localitatii pentru ca firma care se ocupa de lucrare nu a gasit pana in prezent apa potabila.
Un tanar de 17 ani, din localitatea Voineasa, care pretindea ca este politist, a fost retinut luni de politisti in timpul unui flagrant organizat in comuna Barza - Olt.
In acest sens, Culetu a amintit de cele 50.000 de hectare cultivate in plus fata de anul precedent in judetul nostru.
Pretul pe care l-a platit SC Soficarm SRL cu sediul in orasul Calimanesti, strada Tudor Vladimirescu bloc B 1, parter, judetul Valcea, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. ... 297, judetul Valcea, pentru fiecare suprafata de teren (cate zece hectare) a fost 1,8 miliarde de lei.
google-analytics.com